top of page

Reiki på sjukhus

Det är så glädjande att läsa följande nyhet:

 

På många sjukhus i USA (över 700), i England, Spanien, Schweiz, Frankrike, Italien, Portugal, Brasilien, Argentina, Mexiko, Qatar, Kuba och Bolivia har patienterna upplevt Reiki och till följd av framgång på den stora majoriteten av patienter, har sjukhusen infört terapeutiska behandlingar.
(det går att översätta artikeln)

LUCE Infinita har lagt till 2 nya foton.

REIKI IN OSPEDALE

Reiki viene utilizzato in più di mille ospedali nel Mondo, verificati oltre ad essere pubblicati su importanti testate e quotidiani nazionali...

Visa mer

Reiki på sjukhus

Reiki används i mer än tusen sjukhus i världen, skett förutom att offentliggöras på viktiga stridsspetsar och nationella tidningar över de internationella källor-hur databasen biomedica pubmedhttp://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/23211384/
.
Många sjukhus i usa (över 700), I england, i spanien, i schweiz, frankrike, italien, portugal, brasilien, argentina, mexiko, qatar, kuba och bolivia har upplevt reiki och till följd av framgång på den stora majoriteten av patienter, har de terapeutiska behandlingar.


Många läkare, sjukgymnaster och sjuksköterskor, av olika sjukhus och sanitära anläggningar i italien och i världen. de känner till, reiki fördelarna som tillägg, och många av dem utövar den och / eller jag rekommenderar dig och rekommenderas till patienter för att förbättra villkoren i samband med Deras hälsa, liksom för patienter under de invasiva behandlingar för att minska och eliminera biverkningar, till följd av operationer för att öka de immunförsvaret, minska smärtan fysiska och främja en aktiv strategi mental och känslomässig mot sjukdomen. För att påskynda processen av healing och återhämtningen, minska användningen av läkemedel och förloppet inlägg på sjukhus.


I italien reiki ingår i hälso-och sjukvård till betalning:
- i milano vid centrum för psykosomatisk medicin på sjukhuset san carlo borromeo
- på sjukhuset versilia hälsomyndigheten i regionen toscana
- till san raffaele lily-cefalù
- på fonden pascale-neapel
- på sjukhuset cardinal masskommunikation asti, från 2008, som får andra behandlingar av reiki i cancerpatienter.
Dr kanadensiska testore, (, inlett en vetenskaplig forskning om effekten av reiki om sjuka kemoterapi och strålbehandling.


Andra försök har gjorts (från 2003 till idag) i centrum cancer hematologiska (subalpino c.o.e.s.) av sjukhuset molinette, funktion san giovanni battista i turin, liksom vid nationella institutet tumörer regina elena i rom (i.r.e.).

Behandlingarna reiki tagits med i guide till hälso-och sjukvård och territoriella, vista hur effektivt de behandlingar som återfanns om patienter.
Frivilliga reiki finns det även på avdelningen för hjärtkirurgi av sjukhuset barnslig regina margherita di torino.

Resultaten av den forskning och samordnas av läkare, vad neurologer, immunologi, psykologer, onkologer, kardiologer, lärare vid universitetet i medicin.
Sökningar i flera centra (som den c.o.e.s., den c.s.p.o. =centro studie för förebyggande onkologisk, den r.e.f. och i.r.e.) och sjukhus i italien för att kontrollera effektiviteten av reiki inom det terapeutiska bekräftar extraordinära resultat till följd av behandling om patienter:
- sänkningen av nivån av smärta
- minskning av antalet attacker
- minskning av dagar i sjukdom och konvalescens
- minskning av förbrukningen av läkemedel och analgetika
- minskning av staterna depressiva
- större lugn
- stöd och uppdatera energipolitik
- bättre livskvalitet
- minskad användning av smärtstillande medel
- sköta kortare sjukhus
- minskning av vanmakt
- minskad trötthet fysisk och emotionell
- är helt utan toxicitet eller biverkningar.
- de fördelar som härrör från en cykel av 8 sessioner varje vecka av reiki kvarstår i minst 6 månader efter ingåendet av cykeln själv.
- förbättrad kvalitet,
Sömn
- förbättrad / psykologisk hjälp för att ta itu med utarbetandet av behandlingsmetoder, i de ångest och depression, både som extra stöd till behandling av smärta
- större avslappning och mindre fruktan, vilket ger goda insatser även om anestesi
- återgång från infektioner mer än 80 % hos patienter som behandlats med reiki mot 20 % av spontan regression av infektioner hos patienter som inte behandlas med reiki.
- minskning av fall av depression.
- minskning av patienter med postoperativa värk eller svaghet
- färre fall av avstötning av det transplanterade organet i transplanterade patienter *
- förbättring av funktioner mjälte, av immunsystemet, i nervsystemet, till patienter med kroniska sjukdomar som multipel skleros, systemisk lupus, fibromalgia och behandlas struma *
- minskat och eliminering av ångest och depression
- fysiologiska effekter på mätbara hemoglobin och hematokrit *Om cancerpatienter
I ett första pilotstudie genomföras till c.o.e.s., Centrumet cancer i turin " hospital complexes such as le molinette ".
Resultatet är imponerande: 98 % av personer som behandlats med reiki uppgav sig ha dragit nytta psicofisici. Känslorna som beskrivs är en betydande minskning av ångest ersatts med en effekt av allmän avkoppling, tillsammans med en behaglig känsla av värme och en märkbar förbättring av humor.

Med beaktande av framgång, projektet har renoverat. Ytterligare och lika enbart positiva resultat, som utfärdats av american journal of hospice and lugnande mediciner och i de rättsakter, xii national congress of medical oncology som hölls i rom i november 2010.

Utbildning reiki höll i flera utgåvor, kursen för vidareutbildning
" reiki och graviditet " med erkännande och ackreditering ecm för personal medlem hälsa på sjukhuset san raffaele of cefalù i mars och april 2014, liksom under 2013 i torino för anis onlus.
Projektet ligger i foten och alla år vi erbjuder som sökväg för ackreditering professionell.

Vicenza
Tjänst för narkotikamissbruk och alcologia (ser. T) (ulss 6):
Från januari 2011 cultural association " ljuskälla " i samarbete
Med det europeiska forskningsområdet. T di vicenza föreslår ett projekt riabilitativo för alkohol
Anställda med titeln " reiki for me ".

Como
Kollegiet av sjuksköterskor (ipasvi) infõrde bland sina program för
Utbildning även disciplin av reiki.
I oktober 2008 hölls, från cultural association " ljuskälla ", Den
Första kurs med titeln: " seminarium i reiki på primär nivå-användningen av tekniker
För ytterligare behandling inom hälsovård, sjukvård och autotrattamento
I hanteringen av stress, professionell."
Evenemanget har ackrediterat för ecm och de har erkänts 16 krediter för de två dagar av kursen.

Torino
Den c.e.s.p.i., Institutet för utbildning för sjuksköterskor, ingår seminarier av reiki bland sina program.

Camaiore
Sjukhuset " versilia " hälsomyndigheten i regionen toskana har
Ingår i betalda tjänster behandlingarna reiki.

Montericco av barletta (re)
Den hospice hem madonna olivodlingar organisera kursen " projekt reiki: Den
Beröring som empati, uppmärksamhet, energi " med ackreditering e.c.m. projektet sker under ett år och har föreslagit för operatörer av strukturen i första fasen, för att sedan föras till boende och deras familjer. Det finns slutligen ett tredje steg för att samla in information och skapande av en databas.

Italiensk sammanslutning reiki: Melissa balestrieri

Verona
Under den xx nationella kongressen s.i.m.p. brist på medicin, psykosomatisk " ångest i klinisk och i det aktuella samhället.
Möjligheter att få utbildning-förebyggande och behandling ", Som hölls i verona den 20 23 oktober 2005, lades fram den arbete med titeln: Reiki, ett botemedel andliga av ångest, depression och smärta i klinik-författare: Cofrancesco och., Merati l., Dip. För medicinsk, kirurgisk universitetet i milano och centrum inom öppenvården psykosomatisk medicin, sjukhuset san carlo borromeo, milano.


Många undersökningar på reiki på sjukhusen i världen ska samlas in i databasen biomedicinsk forskning som utvecklats av national center for biogechnology information (ncbi) at national library of medicine (nlm). Information om vetenskapligt värde och garanterade av kvalificerade vetenskapliga kommittéer.
Pubmed: Http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed

WWW.UNOINFINITO.COM

* resultat från forskning som bedrivits i olika internationella sjukhus och centra

 

  • w-tbird
  • w-facebook
bottom of page